News

Op koers naar groei met Overslagbedrijf De Feijter

Multi Logistics Group heeft recentelijk een nieuwe partner in haar groep mogen begroeten. Het overslagbedrijf De Feijter, dat bijna drie decennia expertise heeft in het laden en lossen van schepen langs de as Gent-Terneuzen-Vlissingen, sluit zich aan bij de Multi Logistics Group. Dit strategische partnerschap stelt Multi Logistics Group in staat om nog krachtigere multimodale logistieke oplossingen te bieden, met een opmerkelijke toevoeging aan hun arsenaal: een binnenvaartschip en een kraanschip waarmee schepen kunnen worden geladen en gelost op locaties zonder vaste losplaats.

Sinds 1987

Al sinds 1987 heeft zaakvoerder Frank De Feijter goederen vervoerd per boot. Tien jaar later richtte hij het overslagbedrijf De Feijter op, dat zich specialiseerde in het laden en lossen van schepen in Belgiƫ en Nederland. Het familiebedrijf groeide gestaag en beschikt nu over elf kranen, een binnenvaartschip en een kraanschip. Dankzij dit partnerschap zet Multi Logistics Group ook haar eerste stappen op Nederlandse bodem.


De afgelopen dertig jaar heeft De Feijter zich ontwikkeld tot een succesvol overslagbedrijf met een uitgebreid machinepark. Met deze overname zet Multi Logistics Group een belangrijke stap in haar eigen groei. De overname voegt een strategische waarde toe aan hun dienstenaanbod en breidt hun gamma uit met een binnenvaartschip en een kraanschip. Dankzij deze versterking kan Multi Logistics Group haar focus richten op verdere expansie in Belgiƫ en verkenning van de markt in Nederland.

"Dankzij dit partnerschap kan ik me volop focussen op mijn corebusiness."

Frank De Feijter

Krachtenbundeling

Door deze krachtenbundeling voegt Multi Logistics Group een robuuste logistieke partner toe, inclusief twintig ervaren medewerkers, elf moderne kranen, een binnenvaartschip en een kraanschip, waardoor de focus op watergebonden transport in de toekomst verder kan worden versterkt. Johannes Lagasse, CEO van Multi Logistics Group, benadrukt het belang van deze aanwinst: "Dankzij de verwerving van dit kraanschip kunnen we voortaan schepen laden en lossen op locaties zonder vaste loskade. Hiermee bieden we een extra service aan onze klanten en onderscheiden we ons van onze concurrenten."


Ondertussen blijft zaakvoerder Frank De Feijter, bijgestaan door zijn echtgenote Fenny en zoon Marinco, aan het roer van het bedrijf. Hij kan rekenen op de ondersteuning van Multi Logistics Group op het gebied van sales, HR, IT, finance, legal en marketing.


News